Három színű szalagból készült gömb: narancs, zöld és arany, a tetején csak pici masnidísszel.  Az arany szalag a mintasor közepére került. (Drótos szélű szalagból, szabályosan hajtogatva, látszik, hogy szépen rásimul a gömbfelületre a szalag.)

 

 

 

   Zöld-fehér-arany szalagból készült. Az eddigikekől annyiban különbözik, hogy a masnibóbita, ami a fömb tetején van, egészen más szalagból van. (Remek szalagmaradékokat lehet találni a hobbyoltokban, fillérekért. Egy ilyen, kb. 50 cm-es darabból készítettem ezt a bóbitát is.)

 

 

 

 

Önmagában mintás, kék-arany szalaggal díszített gömb, szintén másféle mintájú, de arany masnival a tetején. Úgy gondoltam, már sok lenne ha a kék-arany csíkosból készítem a masnit is. (Ennél a gömbnél látszik igazán, hogy drótmerevítés nélküli szalagból készült, kicsit eláll a gömb felületétől a "pikkely".)

 

 

 

 Fehér-ezüst articsóka, jó nagy masnival a tetején.

 

 

 

 

 

A kép annyira nem adja vissza, de ez egy egészen kicsi gömb, és sikerült egy eléggé sprőd, merev szalagot választani hozzá, amit alig lehetett hajtogatni. Az önmagunk megszívatásának ékes példája: pici gömb, tök merev és csúszós szalag: 2x olyan soká tartott elkészíteni, mint a "rendeset."

A bejegyzés trackback címe:

https://kerticsoka.blog.hu/api/trackback/id/tr131458709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása